Restauracja Mega-Smak poleca również  KORYTA BIESIADNE czyli potrawy podane na oryginalnych drewnianych tacach.
Jest to świetne rozwiązanie podczas przyjęć okolicznościowych.

Sposób zamówienia KORYT BIESIADNYCH:

1. Pobierz FORMULARZ z menu  – POBIERZ
2. Wypełnij formularz np. za pomocą programu Word komponując własny zestaw
3. Wyślij wypełniony formularz na e-mail: catering@mega-smak.pl
4.
 Pamiętaj aby w zamówieniu podać:
– dokładny termin dostawy (dzień oraz godzinę)
– nr telefonu
– oraz adres
5. Nasze restauracje realizują bardzo dużo zamówień dlatego żeby uniknąć rozczarowania zamawiaj z kilku dniowym wyprzedzeniem.

Jeżeli masz wątpliwości lub potrzebujesz pomocy przy wysyłaniu zamówienia – zadzwoń 607 076 222.
(od poniedziałku do soboty od 9:00 do 18:00)

Przydatne informacje:

1. Zamówienia realizujemy od poniedziałku do soboty w godzinach od 12:00 do 18:00.
W niedzielę restauracje przyjmują zamówienia na koryta mięsne jednak trzeba je odebrać osobiście. Restauracje, które realizują zamówienia: przy Jankego 59 (Ochojec) i przy Bielskiej 2 (Murcki)

2. Zamówienia realizowane są od kwoty 200zł. Na terenie Katowic transport jest gratis. Jeżeli chcesz zamówić jedzonko do innego miasta zadzwoń w celu ustalenia szczegółów.

3. Potrawy podane są na własnej zastawie (koryta drewniane, miski bambusowe itd.), które należy zwrócić do dowolnej restauracji MEGA SMAK (oprócz kuchni cateringowej przy Stabika 22) w terminie do 3-4 dni.

4. Jeżeli w menu nie ma potrawy, która Cię interesuje to napisz w mailu Swoją propozycję, a my ją przygotujemy. (potrawy wegańskie, bezglutenowe, bez laktozy itd). Dania te są wyceniane indywidualnie, po wcześniejszych ustaleniach telefonicznych bądź mailowych.

5. Przy pierogach, krokietach, surówkach i sosach możesz Sam zdecydować z jakich składników zostaną przygotowane. W tym celu uzupełnij formularz informacjami  (np. pierogi z mięsem, krokiety z kapustą i grzybami, surówka: „na bazie kap. pekińskiej”, „lub białej”, „buraczki”, „marchewka z groszkiem na gęsto” itp.)

6. Pamiętaj o tym, że dodatki można ze sobą mieszać (np. na 10 osób, można wybrać 5 porcji kluseczek i 5 porcji ziemniaczków ćwiartek. Są one na tyle duże, że każdy z gości wybierze coś dla siebie). Pamiętaj również, że potrawy takie jak golonko, żeberka czy karczek muszą się jakiś czas marynować i kucharz nie przygotuje takiego dania z dnia na dzień.

7. Do KAŻDEGO zamówienia przewidziane są gratisy – więcej informacji w FORMULARZU

 

Przykładowe zestawienie na korycie:

 Rolada śląska tradycyjna 16zł
 Kluski śląskie, porcja 6zł
 Kapusta zasmażana z białej 5zł

Razem: 27 zł / osoba.
Zestawienie na 15 osób: 405 zł + gratisy: dwa sosy do wyboru, oraz butelka Coca-Coli 2 l.