Restauracja Mega-Smak poleca również KORYTA BIESIADNE czyli potrawy podane na oryginalnych drewnianych tacach.
Jest to świetne rozwiązanie podczas przyjęć okolicznościowych.
Sposób zamówienia KORYT BIESIADNYCH:
1. Pobierz FORMULARZ z menu – POBIERZ
2. Wypełnij formularz np. za pomocą programu Word komponując własny zestaw
3. Wyślij wypełniony formularz na e-mail: catering@mega-smak.pl
4. Pamiętaj aby w zamówieniu podać:
– dokładny termin dostawy (dzień oraz godzinę)
– nr telefonu
– oraz adres
5. Nasze restauracje realizują bardzo dużo zamówień dlatego żeby uniknąć rozczarowania zamawiaj z kilku dniowym wyprzedzeniem.
Jeżeli masz wątpliwości lub potrzebujesz pomocy przy wysyłaniu zamówienia – zadzwoń 661 241 691.
(od poniedziałku do soboty od 9:00 do 18:00)
Przydatne informacje:
1. Zamówienia realizujemy od poniedziałku do soboty w godzinach od 12:00 do 18:00.
W niedzielę restauracje przyjmują zamówienia na koryta mięsne jednak trzeba je odebrać osobiście. Restauracje, które realizują zamówienia: przy Jankego 59 (Ochojec) i przy Bielskiej 2 (Murcki)
2. Zamówienia realizowane są od kwoty 200zł. Na terenie Katowic transport jest gratis. Jeżeli chcesz zamówić jedzonko do innego miasta zadzwoń w celu ustalenia szczegółów.
3. Potrawy podane są na własnej zastawie (koryta drewniane, miski bambusowe itd.), które należy zwrócić do dowolnej restauracji MEGA SMAK (oprócz kuchni cateringowej przy Stabika 22) w terminie do 3-4 dni.
4. Jeżeli w menu nie ma potrawy, która Cię interesuje to napisz w mailu Swoją propozycję, a my ją przygotujemy. (potrawy wegańskie, bezglutenowe, bez laktozy itd). Dania te są wyceniane indywidualnie, po wcześniejszych ustaleniach telefonicznych bądź mailowych.
5. Przy pierogach, krokietach, surówkach i sosach możesz Sam zdecydować z jakich składników zostaną przygotowane. W tym celu uzupełnij formularz informacjami (np. pierogi z mięsem, krokiety z kapustą i grzybami, surówka: „na bazie kap. pekińskiej”, „lub białej”, „buraczki”, „marchewka z groszkiem na gęsto” itp.)
6. Pamiętaj o tym, że dodatki można ze sobą mieszać (np. na 10 osób, można wybrać 5 porcji kluseczek i 5 porcji ziemniaczków ćwiartek. Są one na tyle duże, że każdy z gości wybierze coś dla siebie). Pamiętaj również, że potrawy takie jak golonko, żeberka czy karczek muszą się jakiś czas marynować i kucharz nie przygotuje takiego dania z dnia na dzień.
7. Do KAŻDEGO zamówienia przewidziane są gratisy – więcej informacji w FORMULARZU
Przykładowe zestawienie na korycie:
• Rolada śląska tradycyjna 16zł
• Kluski śląskie, porcja 6zł
• Kapusta zasmażana z białej 5zł
Razem: 27 zł / osoba.
Zestawienie na 15 osób: 405 zł + butelka Coca-Coli 2 l.